Origjinalet e veprave të artit ...

Origjinalet e veprave të artit të paraqitura këtu vetëm mund të shesin për të ofertuesit më të lartë. Vepra origjinale është dërguar për ata që blejnë vepra arti zgjedhur vetëm pas verifikimit të kreditit e shumës së rënë në llogarinë bankare. Vlera e çdo pune është shumë e lartë, për shkak se çdo punë është që kalonte në energji pozitive shpirtërore që do të sjellë fat të mirë, suksesin dhe mirëqenien për ata që do të posedojnë. Të gjitha punët janë rezultat i punës sime si një alkimi shpirtërore. Ju falenderoj të gjithë (Stefano DONNO)

Commenti

Post più popolari